Odluka Predsjedništva SDS-a

Goran Tubak i Darko Janković isključeni iz stranke

  • 01.07.2018. 17:40

Predsjedništvo SDS-a isključilo je danas iz stranke Gorana Tubaka, dosadašnjeg predsjednika Opštinskog odbora SDS-a Čelinac i Darka Jankovića, odbornika u Skupštini opštine Čelinac, rekao je predsjednik SDS-a Vukota Govedarica.

"Ništa me ne može zaustaviti na putu da donesem promjene Republici Srpskoj, a da bi se one dogodile moramo shvatiti da se u SDS-u pojedinci ne mogu ponašati kako to oni žele", rekao je Govedarica novinarima u Banjaluci. 

On je demantovao tvrdnje da je na članove Opštinskog odbora SDS-a Čelinac vršen pritisak da prisustvuju skupu "Pravda za Davida", koji je najavljen za 7. jul u Banjaluci. 

"Opštinski odbor SDS-a u Čelincu sam raspustio 25. maja u skladu sa svojim statutarnim ovlaštenjima, a Davor Dragičević je 8. juna prvi put izašao u javnost i saopštio da će 7. jula biti drugi veliki protestni skup, što samo po sebi govori da je bilo nemoguće zahtijevati nešto za šta niko od nas nije znao", rekao je Govedarica. 

On je poručio da SDS mora da ima odgovorne i hrabre ljude, koji su u svakom momentu spremni da rade u interesu građana Republike Srpske. 

Govoreći o Izvještaju Anketnog odbora formiranog s ciljem sagledavanja svih relevantnih činjenica u vezi sa slučajem stradanja Davida Dragičevića, Govedarica je izrazio zadovoljstvo urađenim izvještajem. 

"Svi članovi SDS i političkih partija iz opozicionih redova daće sve od sebe da se utvrde propusti u istrazi koji su se desili, za sve druge propuste nadležno je Tužilaštvo i naprosto je neprihvatljivo da nakon 100 dana nemamo tužilačku odluku u vezi sa tim", rekao je Govedarica.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Ова занимљива и узбудљива прича прати Дилан, младу дјевојку која своје снове мора да стави по страни и уда се за Барана, који би женидбом са њом прекинуо дугогодишњу крвну освету између њихових породица, Карабеј и Демир.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?