Završena sjednica GO SDS-a

Govedarica: Nismo dobili zvaničnu ponudu o saradnji sa SNSD-om

  • 28.10.2018. 21:12

Nakon osam i po časova zasjedanja Glavnog odbora SDS poručeno je da su pokazali da je riječ o demokratskoj organizaciji koja uvažava stavove svih. 

"Doneseni su zaključci koji su prihvaćeni u zajedničkoj formi," rekao je predsjednik SDS-a Vukota Govedarica.

Govedarica je nakon maratonskog zasjedanja dodao da mu žao mu što su članovi iz Doboja napustili sjednicu.

"Kada je riječ o dobojskom krilu SDS-a ne znam prave razloge zašto su napustili sjednicu i razgovaraću sa njima," rekao je Govedarica.

On je nakon sastanka rekao da stranka ulazi u redovne unutarstranačke izbore i da će u decembru biti donesena odluka o raspisivanju izbora u stranci.

Kada je riječ o saradnji sa SNSD-om Govedarica kaže da zvaničnu ponudu nisu dobili i da na sjednici nisu o tome razgovarali.

"Stav GO stranke je da politička platforma stranke osnov za razgovor sa drugim strankama," rekao je Govedarica.

Glavni odbor SDS smatra da su izbori protekli u brojnim neregularnostima i kako kažu dostavili su CIK-u dokaze o izbornim prevarama i ipak će, kako kaže Govedarica, insistirati kod nadležnih institucija na ponovljenom prebrojavanju glasova.

Komentarišući pretrese automobila koje je izvršila jedinica za podršku, tokom trajanja sjednice, Govedarica je rekao da nije upućen šta se dešavalo, ali da mora voditi računa o svojoj bezbjednosti i to zbog toga što je najavljen dolazak 500 ljudi ispred stranke.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    ''Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    ''Колико знате о онима који живе под будним оком јавности?Знате ли о чему маштају, шта су све прошли, у чему уживају, шта раде када су потпуно сами? Које тајне су спремни да открију? Колико су спремни да се оголе?