Porodice zarobljenih i nestalih

Grabovac: Nećemo odustati od smjene Mijića

  • 08.06.2018. 11:01

Predsjednik Udruženja za traženje zarobljenih boraca i nestalih civila opštine Brod Marko Grabovac rekao je da neće odustati od inicijative za smjenu predsjednika Skupštine opštine Ive Mijića, koji je u minulom ratu bio načelnik štaba 101. Bosansko-brodske brigade Hrvatskog vijeća odbrane.

Grabovac kaže da Udruženje za traženje zarobljenih boraca i nestalih civila opštine Brod podržava inicijativu Boračke organizacije Brod za smjenu Mijića. 

"Insistiraćemo na tome da se održi ponovni sastanak predstavnika Boračke organizacije Brod i našeg udruženja sa odbornicima kako bi se o ovoj inicijativi raspravljalo u lokalnom parlamentu na redovnoj ili vanrednoj sjednici", istakao je Grabovac. 

Predsjednik Boračke organizacije opštine Brod Zoran Vidić rekao je ranije da opštinska Boračka organizacija Brod neće odustati od inicijative za smjenu Mijića. 

Vidić je tada rekao da 244 žrtve, koje su dale život za oslobađanje Broda i stvaranje Republike Srpske, ne zaslužuju da njihove sestre i braću predvodi komandant 101. Bosansko-brodske brigade HVO-a.

  • 21:00 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 22:00 Филм:Поново код куће (16+)

    '' Филм:Поново код куће (16+)

  • 23:50 Васкршња посланица и Пренос Васкршње литургије из Храма Светог Саве на Врачару

    ' Васкршња посланица и пренос Васкршње литургије из Храма Светог Саве на Врачару

  • 02:00 Ноћни програм

    Ноћни програм