Teslić

Građani se u nedjelju izjašnjavaju o opozivu Miličevića

  • 01.03.2019. 14:56

Stanovnici Teslića će se u nedjelju, 3. marta, izjašnjavati o opozivu načelnika ove opštine Milana Miličevića.

Predsjednik Komisije za sprovođenje postupka opoziva načelnika opštine Teslić Nikolina Ristić rekla je Srni da pravo glasa ima 44.033 birača, koji će glasati na 68 redovnih biračkih mjesta. 

Izjašnjavanje građana o opozivu trajaće od 7.00 do 19.00 časova, a podaci o izlaznosti biće saopšteni u 11.00 i 15.00 časova. 

Odbornici u Skupštini opštine Teslić donijeli su 31. januara odluku o opozivu načelnika ove opštine Milana Miličevića, a kao datum za neposredno izjašnjavanje građana o tome tajnim glasanjem određen je 3. mart. 

U skupštinskoj odluci je navedeno da pitanje na glasačkom listiću o kojem će se građani izjašnjavati u postupku za sprovođenje opoziva glasi "Da li ste za opoziv (smjenu) načelnika opštine Teslić?". 

"Glasa se zaokruživanjem ponuđenih odgovora - "Za opoziv" ili "Protiv opoziva"", navedeno je u skupštinskoj odluci. 

Postupak opoziva sprovešće Komisija za sprovođenje postupka opoziva načelnika opštine Teslić, koju je posebnim rješenjem imenovala Skupština opštine, a sredstva za finansiranje postupka opoziva iznose 160 hiljada maraka.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

    'Емисија: Бизнис клуб

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.