DNS Bijeljina

Gradski odbor protiv smjene Nedeljka Čubrilovića

  • 18.11.2018. 20:01

Gradski odbor DNS-a Bijeljina protiv je smjene Nedeljka Čubrilović sa pozicije zamjenika predsjednika stranke i protivi se svim aktivnostima neodgovornih pojedinaca ili grupa koje dovode do nejedinstva u DNS-u, saopšteno je danas iz ovog odbora.

"Time se krši jedna od najvećih tekovina DNS-a, a to je demokratičnost i odgovornost u radu. S tim u vezi, najsnažnije podržavamo jedinstvo i izvorne principe politike DNS-a, čemu ova smjena nikako ne doprinosi", zaključeno je na današnjoj sjednici Gradskog odbora DNS-a Bijeljina. 

U saopštenju se navodi da DNS treba da nastavi saradnju sa dosadašnjim koalicionim partnerima u skladu sa sporazumom o koalicionoj saradnji, te da u skladu sa tim aktivno participira, kako u zakonodavnoj tako i u izvršnoj vlasti, što je jedina prilika da se politike DNS-a realizuju na dobrobit svih građana Republike Srpske. 

Gradski odbor DNS-a demantovao je izjavu predsjednika bijeljinskog Regionalnog odbora DNS-a Dike Cvjetinovića da je danas održana sjednica tog odbora na kojoj je data podrška predsjedniku stranke Marku Paviću i stranačkom Predsjedništvu. 

U saopštenju se navodi da je Cvjetinović na sjednici Predsjedništva DNS iznio lični stav u vezi sa razriješenjem Čubrilovića sa mjesta zamjenika predsjednika DNS-a, jer o tom pitanju nisu konsultovani članovi Regionalnog i stranačkih odobra iz Bijeljine i Šamca. 

Iz Gradskog odbora DNS-a ističu da je to samovolja Cvjetinovića. 

Na današnjoj sjednici Gradskog odbora zaključeno je da što prije treba da bude održana sjednica Regionalnog odbora DNS-a Bijeljina.

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм