Intenzivirati sanaciju putne mreže

  • 17.02.2021. 16:38

Ministar saobraćaja i veza Republike Srpske Nedeljko Ćorić i vršilac dužnosti direktora Јavnog preduzeća "Putevi Republike Srpske" Davor Kostrešević ocijenili su danas da stanje putne mreže u Srpskoj nije zadovoljavajuće, te da je potrebno intenzivirati aktivnosti na planu sanacije putne mreže i ubrzati dinamiku obnove putnih pravaca.

Ćorić je iskazao punu podršku preduzeću "Putevi Republike Srpske" na započetim i planiranim projektima poboljšanja putne infrastrukture, navodeći da će Ministarstvo saobraćaja i veza intenzivno raditi na unapređenju i sanaciji putne mreže, te da će pronaći mehanizme za veće investicije i poboljšanje rada ovog preduzeća.

Kostrešević je istakao da su u planu višemilionski projekti obnove putne mreže, rehabilitacije i modernizacije magistralnih i regionalnih puteva, saopšteno je iz Ministarstva saobraćaja i veza Srpske.

Ćorić i Kostrešević razgovarali su na radnom sastanku o aktuelnim poslovima u preduzeću "Putevi", realizaciji infrastrukturnih projekata, planu sanacije putnih pravaca u Srpskoj, te mogućnostima daljeg investicionog ciklusa.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм