Istočna Ilidža: Ime ulice u spomen na doktora Lazića

  • 14.04.2020. 14:11

Opština Istočna Ilidža saopštila je da će jednu ulicu nazvati imenom velikog čovjeka, rodoljuba i doktora Miodraga Lazića, u želji da i naredne generacije znaju i pamte šta je ovaj dobrovoljac uradio za narod ovog kraja.

"Umro je naš doktor Miodrag Lazić. Umro je naš ratni ilidžanski saborac, saborac koji je svoje bitke vodio na najtežem mjestu, u ilidžanskoj bolnici "Žica"", saopšteno je iz opštine Istočna Ilidža.

U saopštenju se navodi da je umro heroj svoga poziva i heroj naroda ovoga kraja koji je liječio ranjene, oplakivao mrtve, tješio ucvijeljene.

"Bio je naš kao što smo mi bili njegovi, bili i ostali. Zbogom, prijatelju svih Ilidžanaca. Pokoj tvojoj velikoj, plemenitoj srpskoj duši", ističe se u saopštenju.

Čuveni srpski hirurg Miodrag Lazić, koji je tokom ratova devedesetih godina prošlog vijeka spasavao živote u Republici Srpskoj Krajini i Republici Srpskoj, preminuo je jutros u Nišu od posljedica virusa korona.
 

  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.