Teslić

Iz SDS-a isključeno pet članova

  • 02.06.2020. 10:24

Predsjednik Glavnog odbora SDS-a Milan Miličević rekao je danas da je ta stranka u Tesliću u proteklom periodu isključila pet članova, ali da je i dalje jedinstvena i jaka, te da očekuje sigurnu pobjedu u toj opštini na predstojećim lokalnim izborima.

Miličević je na konferenciji za novinare u Tesliću naveo da će organi ove partije u predviđenom roku odlučiti o kandidatskim listama za odbornike i načelnika Teslića, a tokom izbora očekuje i podršku značajnog broja političkih stranaka.

On je poručio da je lokalni odbor SDS-a već uveliko u predkampanji s ciljem da opušteno i bez tenzija pobijedi na lokalnim izborima i ponovi uspjeh sa izbora 2012. i 2016. godine, te referenduma iz 2018. godine, kada nije prošao opoziv načelnika.

Miličević, koji je i načelnik opštine Teslić, istakao je da je zbog svih do sada realizovanih projekata siguran u podršku građana.

Konferenciji za novinare prisustvovao je i predsjednik Opštinskog odbora SDS-a u Tesliću Milan Kasapović, te član Glavnog odbora SDS Republike Srpske Milovan Stanković, koji je i zamjenik načelnika opštine Teslić.

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм