SNSD Bijeljina

Izgradnja kanalizacije premašila rokove i sredstva

  • 25.06.2018. 12:37

Izgradnja kanalizacije u Bijeljini samo je jedan je od projekata u nizu koji aktuelna vlast, predvođena SDS-om, koristi u predizborne svrhe, izjavio je odbornik SNSD-a u Skupštini grada Vaso Arsenović.

Arsenović je naglasio da je realizacija ovog projekta premašila sve rokove i planirana finansijska sredstva.

"U izgradnju kanalizacione mreže u Bijeljini u proteklih 13 godina uloženo je oko 65 miliona KM, a priključeno je svega devet hiljada korisnika. Ukoliko se radovi nastave ovom dinamikom, kanalizacija neće biti završena za 30 godina, a biće neophodno uložiti još 200 miliona KM", rekao je Arsenović.

Građani Bijeljine suočeni su i sa drugim infrastrukturnim problemima, istakao je i zamjenik predsjednika mladih SNSD-a Aleksandar Đurđević.

On je rekao da su stanovnici Semberije taoci predizborne kampanje SDS-a, odnosno, kako je rekao, nemarne, nestručne i bahate Gradske uprave.

"Tražimo od gradskih vlasti da obrazlože da li će i kada ispuniti obećanja i završiti dugo najavljivane projekte kojima će poboljšati uslove života na ovom području, ali vjerujemo da će njihova obećanja ostati samo još jedno "mrtvo slovo na papiru"", rekao je Đurđević.

  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм