Teslić

Komisija uputila zahtjev RIK-u

  • 05.03.2019. 11:43

Komisija za sprovođenje postupka opoziva načelnika opštine Teslić proslijedila je zahtjev Republičkoj izbornoj komisiji u vezi sa daljim postupanjem sa biračkim materijalom iz četiri biračka odbora, rečeno je za Srnu u Komisiji.

Načelnik opštine Milan Miličević rekao je za Srnu da zahtjev RIK-u nije protokolisan u Opštinskoj upravi, podsjetivši da je uprava odbila juče da protokoliše ovaj zahtjev, jer je, kako ističe, naknadno i neovlašteno prepravljen.

Milićević kaže da ima saznanja da će RIK danas odlučivati o daljem postupanju.

Iz Policijske uprave Doboj saopšteno je da se Policijskoj stanici Teslić juče obratila predsjednik Komisije za sprovođenje postupka opoziva načelnika opštine Teslić, koja je prijavila da je u zgradi Skupštine opštine onemogućena da na šalteru za prijem zahtjeva preda izvještaj o sprovodenom opozivu.

Stanovnici Teslića izjašnjavali su se u nedjelju, 3. marta, o opozivu načelnika opštine, a pravo glasa imala su 44.033 birača.

Protiv opoziva načelnika opštine Teslića Milana Miličevića glasalo je 64,32 odsto birača ili 9.436 od ukupno 44.033, pokazuju podaci sa 64 obrađena redovna biračka mjesta od ukupno 68.

Odbornici u Skupštini opštine Teslić donijeli su 31. januara odluku o opozivu načelnika ove opštine, a kao datum za neposredno izjašnjavanje stanovnika o tome tajnim glasanjem određen je 3. mart.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (Р) (12+)

    ''''''''''''Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Прича се (Р)

    Емисија: Прича се (Р)