Sveto Jevanđelje

Maksimović prenio dar ruskog naroda crkvi u Donjem Crnjelovu VIDEO

  • 17.09.2018. 15:51

"Narod želi promjene, želi nove ljude i bolji život", poručeno je na druženju sa građanima koje je Pokret Uspješna Srpska organizovao u Bijeljini. 

„Naš kontakt sa građanima je odličan. I ovdje u Bijeljini, ali i u Banja Luci i u Prijedoru, Šamcu, Kozarskoj Dubici i svim mjestima u kojima smo bili prethodnih dana. To govori da narod želi nešto bolje, nove ljude bolju politiku i Vladu stručnjaka za koju se Pokret Uspješna Srpska zalaže“, rekao je lider Pokreta i nosilac kandidatske liste za Izbornu jedinicu 6, prof. dr Zlatko Maksimović.

Sa građanima su razgovarali i kandidati Pokreta. dr Nemanja Janković istakao je da probleme koje mogu da riješe odmah rješavaju bez razmiljanja.

„Zato je i nastala Knjiga zahtjeva građana, kao naša vodilja u daljem djelovanju. Svaki građanin može da se upiše u Knjigu zahtjeva, da nam izloži svoje probleme ili zahtjeve kakva žele da bude Republika Srpska.Mi smo izabrali da pričamo sa našim građanima i u fokus stavimo običnog čovjeka“, rekao je Janković.

Maksimović prenio dar ruskog naroda crkvi u Donjem Crnjelovu

Narodni poslanik Zlatko Maksimović danas je u Donjem Crnjelovu, povodom slave Crkve Rođenja Presvete Bogorodice u ovom selu, prenio dar ruskog naroda crkvi, u znak zahvalnosti za sve ono što su doživjeli i čime su se oduševili tokom boravka ovdje. U pitanju je vrijedan primjerak Svetog Jevanđelja koji je blagoslovio Patrijarh moskovski i sve Rusije Kiril.

„Pozdravljam sve okupljene vijernike u ime ruskog generala Mihaila Pavloviča i drugih koji su poslali Jevanđelje iz Rusije“, rekao je tom prilikom Maksimović. 

Crkva Rođenja Presvete Bogorodice u Donjem Crnjelovu svoju krsnu slavu Malu Gospojinu uvijek obilježava u nedjelju pred ovaj veliki praznik, a na današnji dan prije 20 godina osveštan je temelj ovog pravoslavnog hrama.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (Р) (12+)

    ''''''''''''Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Прича се (Р)

    Емисија: Прича се (Р)