Pokret Uspješna Srpska

Maksimović: Prioritet bolji život građana Srpske

  • 26.08.2018. 19:26

Prioritet Pokreta Uspješna Srpska nije vlast, nego bolji život građana Republike Srpske, izjavio je predsjednik ovog pokreta Zlatko Maksimović.

"Ukoliko budemo imali dobru kampanju, a imaćemo je, pokušaćemo da napadnemo dva poslanička mjesta u šestoj izbornoj jedinici. Mi izlazimo samostalno na izbore. Po mnogo čemu smo jedinstveni. Jedinstveni smo po tome što smo jedina stranka u Republici Srpskoj koja izlazi u svih 9 izbornih jedinica samostalno, a da nije dala podršku nikome od pojedinačnih kandidata", istakao je Maksimović.

Pokret Uspješna Srpska predstavio je ukupno 14 kandidata, uglavnom nestranačkih ličnosti, koji se nalaze na listi za Izbornu jedinicu šest. Šef Izbornog štaba je Maksimovića, koji je nosilac liste Pokreta, predstavio kao uspješnog ljekara, menadžera, poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske i oca troje djece.

"Ono na šta moram da ukažem i da napomenem jeste da se na našim listama nalazi veliki broj nestranačkih ličnosti i stručnjaka. To je još jedan od dokaza da za uspješnju Srpsku nije važna partijska knjižica nego znanje i vrijedan rad. Pored mene su ljudi koji znaju i hoće da načine promjene na bolje, svako u svojoj oblasti", istakao je Slaviša Cacanović, šef Izbornog štaba Pokreta Uspješna Srpska.

Pokazaćemo da za Srpsku postoji put kojim može postati uspješna, ukoliko su na pravim mjestima stručni ljudi, poručili su na današnjoj konferenciji iz Pokreta Uspješna Srpska. 
 

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

  • 19:49 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:50 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.