Član IO SP i predsjednik GO Zvornik

Mijatović: Nije bilo glasanja na sjednici Izvršnog odbora

  • 25.01.2020. 10:46

Član Izvršnog odbora Socijalističke partije i predsjednik Gradskog odbora Zvornik Vlado Mijatović istakao je da nije bilo glasanja na sjednici Izvršnog odbora Socijalističke partije za bilo kakve zaključke odbora.

Nakon sjednice koju je napustio Klub poslanika SP, a koji je nakon toga uputio zahtjev premijeru Radovanu Viškoviću za smjenu ministra rudarstva i energetike Petra Đokića, Izvršni odbor se oglasio saopštenjem u kome se navode da su usvojeni određeni zaključci. 

- Nisam glasao na sjednici Izvršnog odbora ni za pomenute, ali ni bilo koje druge zaključke i mislim da nije u redu da se u javnost ide neistinama – istakao je Mijatović.

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Ова занимљива и узбудљива прича прати Дилан, младу дјевојку која своје снове мора да стави по страни и уда се за Барана, који би женидбом са њом прекинуо дугогодишњу крвну освету између њихових породица, Карабеј и Демир.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Наша Српска

    Наша Српска