Ministar rada i boračko-invalidske zaštite

Milunović: Srpska pokazala brigu za radnike

  • 29.04.2020. 14:47

Ministar rada i boračko-invalidske zaštite Republike Srpske Duško Milunović čestitao je 1. maj - Međunarodni praznik rada, poručujući da je i u ovom izazovnom vremenu Vlada Srpske pokazala brigu za radnike, zalaganjem za očuvanje radnih mjesta.

"Ove godine praznik obilježavamo bez tradicionalnog okupljanja, poštujući sve mjere i preporuke institucija Republike Srpske i sjećajući se boraca za prava i bolji položaj radnika u svijetu i kod nas", istakao je Milunović u čestitki.

Milunović je izrazio nadu da će vanredne okolnosti brzo biti okončane, da će ostaviti minimalne posljedice na pojedince, porodice i privredu u cjelini kako bi se što prije svi vratili redovnim aktivnostima, normalnim tokovima života i nastavili realizaciju ličnih i poslovnih aktivnosti.

On je čestitao Međunarodni praznik radnicima, sindikatima i građanima Republike sa željom da taj dan provedu u miru, zdravlju, ličnoj i porodičnoj sreći.

"Ujedinjeni oko najvažnijeg cilja, nastavićemo borbu za naš decenijama označeni put - mirnu i prosperitetnu Republiku Srpsku", poručio je Milunović.

Тагови:
  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    ''Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.