Sindikat 

Nema otpuštanja u lokalnim samoupravama

  • 31.01.2019. 16:47

Na sastanku delegacije Sindikata lokalne samouprave, uprave i javnih službi Republike Srpske i pomoćnika ministra uprave i lokalne samouprave Nikole Kneževića i Slavice Lukić zaključeno je da neće biti otpuštanja zaposlenih u lokalnim samoupravama u Srpskoj.

Poslije dvočasovnog razgovora u Banjaluci zaključeno je i da će sadašnji Zakon o lokalnoj samoupravi Republike Srpske ostati na snazi još najmanje dvije godine, a da će se u tom periodu, uz aktivno učešće predstavnika granskog sindikata, donijeti njegove izmjene i dopune, saopšteno je iz Sindikata lokalne samouprave, uprave i javnih službi Republike Srpske. 

Dogovoreno je i da će se uz aktivno učešće predstavnika ovog sindikata do kraja ove godine donijeti izmjene i dopune Zakona o državinim službenicima Republike Srpske, kao i Zakona o platama Republike Srpske. 

U saopštenju je navedeno i da će biti nastavljeni pregovori predstavnika Sindikata lokalne samouprave, uprave i javnih službi Republike Srpske i Ministarstva. 

Delegaciju Sindikata lokalne samouprave, uprave i javnih službi Republike Srpske predvodio je predsjednik Branko Zelenović. 

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм