Kabinet predsjednika Vlade Srpske

Netačne tvrdnje o uticaju Cvijanovićeve na prosvjetnu inspekciju

  • 27.09.2018. 19:01

Iz kabineta predsjednika Vlade Republike Srpske Željke Cvijanović danas su demantovane tvrdnje pojednih medija da je Cvijanovićeva ranije zabranila prosvjetnoj inspekciji i Ministarstvu prosvjete i kulture da postupe po zakonu po žalbama Mileta Rakića koji tvrdi da je dekan Fakulteta za bezbjednost Predrag Ćeranić nezakonito izabran u zvanje docenta.

"Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović nikada nijednoj instituciji nije zabranila da u skladu sa zakonom obavlja svoj posao, niti je bila upoznata sa zahtjevom Rakića u vezi sa imenovanjem Predraga Ćeranića u zvanje docenta", navedeno je u saopštenju iz kabineta predsjednika Vlade. 

Kabinet premijera oglasio se povodom informacije koja je danas objavljena u pojedinim medjima da će Senat Univerziteta u Banjaluci raspravljati o zahtjevu Rakića, koji tvrdi da je Ćeranić nezakonito izabran u zvanje docenta. 

  • 20:00 Емисија: Бинго

    Бројчана игра са извлачњем бројева, од 1 до 90 путем бубња, у којој се унапријед утврђује висина фонда добитака и његова расподјела.

  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм