Gradski odbor SNSD-a Bjeljina

Nije bilo prijema novih radnika u "Elektro-Bijeljini"

  • 05.10.2020. 15:19

Gradski odbor SNSD-a Bjeljina saopštio je danas da su neistinite informacije koje su se pojavile u medijima prethodnih dana, posebno na pres-konferenciji SDS-a, da preduzeće "Elektro-Bijeljina" jedne radnike otpušta uz stimulativne otpremnine, a druge prima, navodeći da je riječ o pokušaju diskreditacije ustanova i preduzeća u kojima radi najuspješniji kadar SNSD-a.

Iz Gradskog odbora SNSD-a navode da je jedan broj radnika, u skladu sa restrukturisanjem "Elektroprivrede Republike Srpske", napustio preduzeće uz stimulativne otpremnine, a u međuvremenu nije bilo novog prijema radnika.

"Usljed neistinitih informacija koje su se u medijima pojavile prethodnih dana, posebno na pres-konferenciji SDS-a i izjave Tomice Stojanovića, spoznali smo da je u pitanju ova diskreditacija. Argumentovano tvrdimo da su ti kadrovi SNSD-a najuspješniji, ne samo u Bijeljini, već i široj regiji, sa posebnim osvrtom na "Elektro-Bijeljinu"", navodi se u saopštenju bijeljinskog SNSD-a.

U saopštenju sa ističe da je u skladu sa restrukturiranjem "Elektroprivrede Republike Srpske" i "Elektro-Bijeljina" sprovela i sprovodi sve neophodne procese, a u okviru toga jedan broj radnika je uzeo stimulativne otpremnine i napustio preduzeće.

"U međuvremenu, nije bilo novog prijema radnika, a "Elektro-Bijeljina" je zadržala ulogu društveno odgovornog preduzeća i pružila priliku nekolicini pripravnika koji, tragajući za svojom egzistencijom, odrađuju volonterski staž", navodi se u saopštenju bijeljinskog SNSD-a.

Iz SNSD-a Bijeljina pozivaju političke protivnike da se snagom argumenata, boljim idejama i rješenjima, izađe u susret izazovima i problemima koji postoje u smislu potreba građana i time pomogne da se prevaziđu uskostranački interesi i da se ne nanosi šteta građanima Bijeljine, već da se radi u njihovom interesu.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    ''Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    ''Колико знате о онима који живе под будним оком јавности?Знате ли о чему маштају, шта су све прошли, у чему уживају, шта раде када су потпуно сами? Које тајне су спремни да открију? Колико су спремни да се оголе?