Obratio im se Milorad Dodik

"Noćni vukovi" proslavili Dan Republike Srpske

  • 19.01.2021. 18:31

"Noćni vukovi" obilježili su pravoslavnu Novu godinu, a ovogodišnju proslavu posvetili su Danu Republike Srpske.

Povodom proslave njima se obratio srpski i predsjedavajući član Predsjedništva BiH Milorad Dodik.

Dragi prijatelji, hvala vam za čestitke povodom našeg Božića i Dana Republike Srpske. Veoma me obradovalo što ste imali inicijativu i što ste željeli da budete sa nama u tim danima. I ovaj put ja želim da se vama zahvalim i poželim sve najbolje i za Novu godinu i za naš Božič i sve praznike koje slavimo. Ostati zajedno je važna stvar za sve nas i nama je snaga koju ste uputili vašim porukama veoma važna i zato se zahvaljujem za organizaciju obilježavanja Dana Republike i veoma mi je žao što zbog ovih uslova u kojima živimo, neću biti u mogućnosti da budem sa vama, ali sigurno u jednoj od narednih bićemo tu. Samo zajedno možemo da obezbijedimo da sačuvamo naš identitet i hvala vam za sve što činite", rekao je Dodik.

Video proslave objavio je i vođa "Noćnih vukova", Aleksandar Zaldostanov Hirurg.

"Danas, uoči Krštenja Gospodnjeg, opraštajući se od naše novogodišnje bajke 2021, koju smo posvetili bratskom srpskom narodu, primili smo video čestitku našeg prijatelja i prijatelja Rusije - predsjedavajućeg Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorada Dodika! Što se itekako očekivalo tog dana", kaže Aleksandar Zaldostanov, vođa moto kluba "Noćni vukovi".

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 По свијету са Робертом (Р)

    По свијету са Робертом (Р)

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (12+) (Р)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)