NSRS

Održan sastanak kluba SPS

  • 20.05.2020. 21:45

Institucije Republike Srpske bile su na visini zadatka u proteklih dva mjeseca, a Klub poslanika SPS podržaće ukidanje vanrednog stanja, saopšteno je poslije sastanka Kluba poslanika Socijalističke partije Srpske koji je održan večeras nakon posebne sjednice Narodne skupštine Repulike Srpske.

Šef Kluba poslanika SPS Maksim Skoko istakao je da su građani pokazali veliki nivo odgovornosti, te zahvalio medicinskim radnicima na iskazanoj požrtvovanosti.
 
Narodna skupština Republike Srpske će sutra u nastavku posebne sjednice nastaviti sa raspravom o prijedlogu odluke o ukidanju vanrednog stanja u Republici Srpskoj. Nastavak je zakazan za 10.00 časova.

Тагови:
  • 16:50 Центар дана

    ''Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    ''Колико знате о онима који живе под будним оком јавности?Знате ли о чему маштају, шта су све прошли, у чему уживају, шта раде када су потпуно сами? Које тајне су спремни да открију? Колико су спремни да се оголе?

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.