Predsjednik Republike Srpske

Opredijeljenost za jačanje odnosa Srpske i Švedske

  • 03.02.2021. 14:59

Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović razgovarala je danas u Banjaluci sa ambasadorkom Švedske u BiH Јohanom Stromkvist o aktuelnim političkim i ekonomskim prilikama u Republici Srpskoj i BiH.

Na sastanku je bilo riječi i o trenutnoj epidemiološkoj situaciji, procesu nabavke vakcina protiv virusa korona, kao i posljedicama koje pandemija ostavlja kako u privrednom, tako i u zdravstvenom sektoru.

Razgovarano je i o procesu evropskih integracija, sa akcentom na pragmatičan pristup u pogledu ispunjavanja ključnih prioriteta koje je Evropska komisija definisala za BiH.

Sagovornice su izrazile punu opredijeljenost ka jačanju odnosa Švedske i Republike Srpske, te unapređenju svih vidova saradnje, saopšteno je iz Kabineta predsjednika.

  • 21:00 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 22:00 Филм

    ''''Филм

  • 00:10 Ноћни програм

    Ноћни програм