Bijeljina

Otkazana vanredna sjednica Skupštine akcionara AD "Komunalac" i gradonačelnika, jer se Petrović nije pojavio

  • 05.04.2021. 15:09

Vanredna sjednica Skupštine akcionara AD "Komunalac" Bijeljina nije održana jer se gradonačelnik Ljubiša Petrović nije pojavio na sjednici.

Imajući u vidu da je sjednica zakazana na zahtjev gradonačelnika Ljubiše Petrovića, predstavnika većinskog kapitala, te da se isti nakon uredno dostavljenog poziva nije pojavio, dovodimo u pitanje stvarni odnos gradonačelnika prema ovako bitnoj ustanovi, te njega kao predstavnika građana, stoji u saopštenju.

"Napominjemo da je zahtjev za održavanja skupštine uredno poslat i dostavljen 22.03.2021. godine, te da ni u jednom momentu nismo obavješteni iz kabineta gradonačelnika da neće doći i da se tek nakon telefonskog poziva ispred AD "Komunalac" saznalo da on ne namjerava doći, ne možemo, a da se ne zapitamo kakve su njegove namjere, kao i namjere njegovih bliskih saradnika".

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм