Konferencija za novinare uživo na ATV-u

Počele konsultacije kod predsjednika Dodika, opozicija se nije odazvala

  • 13.08.2018. 18:14

Počele su konsultacije kod predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika povodom sutrašnje posebne sjednice Narodne skupštine RS.

Sastanku prisustvuju predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović, direktor Republičkog centra za istraživanje rata, ratnih zločina i traženje nestalih lica Milorad Kojić, potpredsjednici SNSD-a Željka Cvijanović i Radovan Višković, predsjednik DNS-a Marko Pavić, te lideri Socijalističke partije Petar Đokić i Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić.

Opozicija se nije odazvala ovom sastanku. 

Pred početak sastanka novinarima se obratio Radovan Višković potpredsjednik SNSD-a koji je rekao da mu je žao što opozicija nije došla jer se ovo pitanje tiče svih građana Srpske, posebno stanovnika Podrinja.

"Meni je žao što stranke iz opozicije neće doći na sastanak kod predsjednika. Ovo je jako značajno za građane Podrinja, jer na spiskovima cirkuliše oko 20.000 imena", rekao je on.

Sastanak u Palati Republike počeo je u 18.00 časova. Konferenciju za novinare, nakon konsultacija, ATV će direktno prenositi.