PU Banjaluka

Policija traga za licem koje je oštetilo predizborni plakat Vlade Đajića

  • 28.09.2018. 19:53

U Banjaluci je jutros osvanuo još jedan oštećen plakat i to na pokretnoj prikolici. Iz Policijske uprave Banjaluka tvrde da preduzimaju sve mjere kako bi identifikovali počinioca. Na fotografiji s likom generalnog direktora Univerzitetskog kliničkog centra Srpske Vlada Đajića pojavio se natpis: "UBICE".

"Službenici nadležne policijske stanice konstatovali su činjenično stanje i preduzeće potrebne mjere i radnje radi identifikovanja počinioca izvršenog prekršaja po članu 21 Zakona o javnom redu i miru", saopštili su iz PU Banjaluka.

Doktor Vlado Đajić poručuje da je žalosno što ga oštećivanjem njegovog predizbornog plakata svrstavaju u ubice, iako kao osvjedočeni humanista i ljekar svakodnevno spasava živote ljudi.

"Žalosno je što su mene kao ljekara, humanistu, koji svaki dan spašavam živote svrstali u ubice, a samo zbog toga što se nalazim na listi na predstojećim izborima", istakao je Đajić.

Počinioce ovoga prekršaja čeka kazna od 300 do 900 maraka, kažu iz Policijske uprave.  Prikolica s uništenim plakatom bila je parkirana u krugu banjalučkog preduzeća "Čajavec". 

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм