Ministar saobraćaja i veza

Popović: Nešiću upitna većina u Predsjedništvu, pa pokušava da se održi smjenom

  • 30.11.2020. 14:31

Nisam nikome prijetio, Nenad Nešić pokušava da me diskredituje, kaže za ATV Đorđe Popović, DNS-ov ministar saobraćaja i veza u Vladi Republike Srpske.

"Nikome nisam prijetio. To su zlonamjerne i montirane konstrukcije sa ciljem moje diskreditacije i proizvod frustracija pojedinaca iz vrha DNS-a, u saradnji sa BN-om, kao generalnim pokroviteljem, izjavio je DNS-ov ministar saobraćaja i veza u Vladi Republike Srpske", kaže Popović za ATV.

Danas je objavljeno da je novoizabrani odbornik DNS-a u Bijeljini podnio krivičnu prijavu protiv Popovića zbog prijetnji upućenih telefonom.    

Popović sve ovo demantuje i poručuje da na ovaj način predsjednik DNS-a Nenad Nešić pokušava da ga diskredituje.        

"Predsjednik DNS-a Nenad Nešić pokušava da me diskredituje, kako bi imao razlog za moju smjenu sa mjesta potpredsjednika stranke, sa ciljem da zadrži većinu u Predsjedništvu, koja je dovedena u pitanje. Jedan od načina da se održi na mjestu predsjednika DNS-a je smjena neposlušnih potpredsjednika, kako bi ga pozicija predsjednika DNS-a zaštitila od nadolazećih istražnih radnji i onih koje se uveliko vode protiv njega u nadležnim tužilaštvima", poručio je Popović za ATV.

  • 16:40 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

    ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.

  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота.

  • 17:50 Емисија: На ивици терена (Р)

    Наши 'златни момци' Андреј Кнежевић и Иван Драгичевић упознаће вас са искуствима играча, њиховим циљевима, жељама, и приближити вам живот великих српских спортиста који су се већ уписали у историју највећих европских клубова.

  • 18:20 Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем

    ‘Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем’ преглед је седмице са пажљиво одабраним актуелним темама, коментарима, саговорницима и занимљивим приступом најважнијим информацијама из земље, региона и свијета.