Na dnevnom redu i izvršenje budžeta

Poslanici raspravljaju o Izvještaju o radu MUP-a RS

  • 03.07.2018. 10:21

Sjednica Narodne skupštine Republike Srpske danas je nastavljena poslaničkom raspravom o Izvještaju o radu Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske za 2017. godinu.

Na dnevnom redu su i Konsolidovani izvještaj o izvršenju budžeta Republike Srpske za period 1. januar - 31. decembar 2017. godine, te Izvještaj Komisije za koncesije Republike Srpske o radu i finansijski izvještaj za 2017. godinu. 

Pred poslanicima su i izvještaj Ombudsmana za djecu za 2017. godinu, izvještaj o rezultatima aktivnosti Institucije Ombudsmana za ljudska prava BiH za 2017. godinu i informacija o odlukama o pomilovanju u 2017. godini. 

U Skupštini je juče razmotren Izvještaj Anketnog odbora s ciljem sagledavanja svih relevantnih činjenica u vezi sa slučajem stradanja Davida Dragičevića, nakon što je na zahtjev Vlade sa dnevnog reda skinuto osam tačaka.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Народ прича

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.