Povećan broj migranta, policija Srpske će štiti mještane

  • 02.09.2020. 16:15

Policija Republike Srpske prati situaciju na enitetskoj liniji i preduzeće sve potrebne mjere i radnje da zaštiti mještane Blatne i okolnih mjesta oko Novog Grada, kao i njihovu imovinu, gdje je proteklih dana evidentno povećano prisusutvo migranata, zaključeno je na današnjem sastanku direktora Policije Republike Srpske Siniše Kostreševića sa rukovodstvom Policijske uprave Prijedor.

Kostrešević i načelnik Uprave policije MUP-a Republike Srpske Dalibor Ivanić razgovarali su danas sa načelnikom Policijske Uprave Prijedor Sretojom Vujanovićem o aktuelnoj bezbjednosnoj situaciji na području koje pokriva ova policijska uprava, kao i aktivnostima koje se preduzimaju imajući u vidu uznemirenost mještana Novog Grada zbog znatnog povećanja broja migranata u Blatni, gdje je i entitetska linija sa FBiH.

Na sastanku je zaključeno da je bezbjednosna situacija na području Policijske uprave Prijedor dobra, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske.

Kostrešević i Ivanić danas su boravili i u Novom Gradu, gdje su o ovoj temi razgovarali sa načelnikom ove opštine Miroslavom Drljačom i načelnikom opštine Krupa na Uni Mladenom Kljajićem, navodi se u saopštenju.

  • 17:50 Емисија: На ивици терена (Р)

    Наши 'златни момци' Андреј Кнежевић и Иван Драгичевић упознаће вас са искуствима играча, њиховим циљевима, жељама, и приближити вам живот великих српских спортиста који су се већ уписали у историју највећих европских клубова.

  • 18:20 Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем

    ‘Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем’ преглед је седмице са пажљиво одабраним актуелним темама, коментарима, саговорницима и занимљивим приступом најважнијим информацијама из земље, региона и свијета.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    Серија: Љубавни залогаји (12+)

  • 20:30 Филм

    '' Филм