Praznična atmosfera kod banjalučkih Socijalista

  • 29.12.2019. 14:40

Praznična atmosfera kod banjalučkih socijalista upotpunjena je Deda Mrazom, jelkom i novogodišnjim ukrasima, a počela je još prošle sedmice, podjelom 600 paketića za najmlađe Banjalučane.

Predsjednik Gradskog odbora Socijalističke partije Banja Luka Goran Selak kaže da je tačno da Socijalisti najviše cijene rad i rezultate, ali i da uvijek mora da se nađe vremena za druženje u opuštenoj atmosferi, pogotovo uoči praznika.
 
"Imamo iza sebe godinu u kojoj smo bili vrijedni i u kojoj smo postigli dobre rezultate, a i danas smo prvo radili, pa smo i spontano odlučili da na ovaj način obilježimo kraj godine. Za koji dan ulazimo u 2020. godinu koja je i izborna i sve nas očekuje mnogo posla, ali već sada mogu reći da Socijalisti imaju vrijedne ljude i kapacitet za velike rezultate. Ovom prilikom, svim članovima i simpatizerima Socijalističke partije, kao i svim građanima Banjaluke i Republike Srpske želim srećne nastupajuće praznike i sve najbolje u 2020. godini", poručio je predsjednik Gradskog odbora SP Banjaluka Goran Selak.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм