Razgovor i sa privrednicima

Predsjednik Srpske u Trebinju: Sastanak i sa vladikom zahumsko-hercegovačkim Dimitrijem

  • 11.02.2019. 13:13

Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović sastala se danas u Trebinju sa zamjenikom gradonačelnika Mirkom Ćurićem.

Predsjednik  Srpske rekla je  da će njen kabinet podržati u ovom gradu nekoliko značajnih projekata u oblastima obrazovanja, sporta i mladih.

Cvijanovićeva je navela da će, između ostalih, biti podržani formiranje centra za talente u selu Zgonjevo kod Trebinja i izgradnja lifta na Fakultetu za proizvodnju i menadžment, gdje sada nastavu pohađa i dvoje studenata u invalidskim kolicima. 

"Obrazac koji će se primijeniti za centar za talente je nešto što se uklapa u ono što sam namjerila da radim kao predsjednik Republike - da imamo jedan takav centar na republičkom nivou, zbog čega nam je vrlo važno da takve centre imamo u različitim dijelovima Republike Srpske, kako bismo to mogli da izvedemo i na republičkom nivou", rekla je Cvijanovićeva novinarima nakon sastanka sa zamjenikom gradonačelnika Trebinja Mirkom Ćurićem. 

Željka Cvijanović je nakon razgora sa Ćurićem posjetila i Dnevni centar za stare osobe.

Predsjednik Srpske u Trebinju je posjetila i  turističku agenciju "Herc travel" i "Oz kraft" /Oz craftCraFt/ pivaru. 

Predsjednica se tokom posjete Trebinju sastala i sa vladikom zahumsko-hercegovačkim Dimitrijem.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм