Predsjednik SO Bileća

Rogan za ATV: Tukli su me šakama i nogama

  • 20.06.2018. 19:16

Sa povredama glave, ruke i noge predsjednik SO Bileća nalazi se u Opštoj bolnici Trebinje. Srđan Rogan juče je pretučen u centru Bileće. Kako kaže napali su ga brat bilećkog odbornika Dražena Dunđera Milan i Željko Vujović. Do Rogana danas nije bilo lako doći.

Iako smo puna dva sata čekali ispred trebinjske Bolnice, direktor ove ustanove, ali i načelnik trebinjske hirurgije, nisu nam dozvolili da uđemo. Takođe predsjedniku bilećkog parlamenta Srđanu Roganu bio je zabranjen izlazak iz sobe.

Rogan nam se obratio sa prozora trebinjske bolnice, ali mu je i to ubrzo zabranjeno. U telefonskom razgovoru ispričao nam je šta ga je juče snašlo.

"U tom trenutku su se pojavla ova dvojica Vujović i Dunđer, stali sa autom, zovnuli me imenom, ja sam se okrenuo oni su u tom trenutku istrčali iz auta počeli da me udaraju šakama u glavu, oborili me na zemlju i nastavili sa udaranjem. U tom trenutku ja sam počeo da gubim svijest", istakao je Rogan. 

Predsjednik bilećkog parlamenta kaže da je i dalje u šoku, a u glavi mu odzvanjaju prijetnje sa zadnje skupštine kada mu je Dražen Dunđer rekao da će završiti u gipsu. Misli da je za sve kriva politika. 

Dražen Dunđer u telefonskom razgovoru poručuje da je sve laž te da je Rogan prvi počeo da se raspravlja sa Vujovićem. U policji kažu da slučaj ide tužilaštvu. 

"Lica koja su osumnjičena za izvršenje krivičnog djela su juče u poslijepodnevnim časovima oba lišena slobode, nakon toga saslušana u svojstvu osumnjičenog i po redovnoj proceduri puštena na slobodu", istakla je Jovana Cvijetić, portparol PU Trebinje.

Srđan Rogan pretučen je samo dan poslije zasjedanja bilećkog parlamenta. Tada je Rogan najavio da prelazi u klub odbornika SNSD-a.


Тагови:
  • 20:45 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:30 Серија: Ко те шиша

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм