Duško Perović

Ruske vakcine stižu u Srpsku naredne sedmice

  • 21.01.2021. 10:33

Prvi kontingent ruskih vakcina "Sputnjik" protiv virusa korona u Republici Srpskoj očekuje se naredne sedmice, potvrdio je Srni šef Predstavništva Republike Srpske u Rusiji Duško Perović.

"Privodimo kraju i završavamo svu potrebnu dokumentaciju u vezi sa tim. Očekujemo da naredne sedmice iz Rusije u Srpsku stigne prvih 10.000 doza ruske vakcine", rekao je Perović.

On je dodao da se sve čini da taj posao bude urađen što prije.

"Dogovara se i transportna logistika s obzirom na to da su na tom planu potrebne hladnjače koje održavaju temperaturu od minus 18 do minus 20 stepeni Celzijusovih", rekao je Perović.

On je naveo da će u drugom kontingentu, koji bi trebalo da iz Rusije u Srpsku stigne u drugoj polovini februara, biti 100.000 vakcina, a u martu još toliko.

  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм