Poručio da je Vučić bio agresor

Salkić: Banjaluka nikad nije bila, niti će biti srpski grad

  • 27.02.2020. 13:33

Izjavama da je Banjaluka srpski grad širi se vjerska i nacionalna mržnja te se dodatno poziva na majorizaciju, diskriminaciju i tihi mirnodopski progon svih onih koji se ne slažu s aktuelnom seperatističkom politikom Milorada Dodika, rekao je danas potpredsjednik Republike Srpske Ramiz Salkić.

– Banjaluka nikad nije, niti će biti srpski grad, a još manje na nju polaže pravo Aleksandar Vučić, koji je bio sudionik agresije na Bosnu i Hercegovinu. Ona je bila i ostaje grad svih onih koji je vole, a ne onih koji je svojataju za sebe i šire mržnju prema drugima – kazao je Salkić.

Banjaluka i Bosna i Hercegovina preživili su, kaže, mnoge kroz istoriju koji su pokušavali dijeliti Bosnu i Hecegovinu, pa će preživjeti i ove najnovije nasrtaje Milorada Dodika.

– Posljedice koje ostavlja seperatistička i antimirnodopska politika Mlorada Dodika vidljive su pred stranim konzulatima u Banjaluci svakoga dana jer građani odlaze ne želeći da žive u društvu neizvjesnosti i svakodnevnog straha od mogućih sukoba koje produkuje aktuelna vlast u Srpskoj predvođena Miloradom Dodikom – dodao je Salkić.

Тагови:
  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

    '‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.