Gradski odbor SP-a

Selak: Socijalisti podržavaju Dodika i Cvijanovićevu

  • 04.09.2018. 16:22

Predsjednik Gradskog odbora SP-a Banjaluka Goran Selak izjavio je danas da ova politička partija podržava kandidature lidera SNSD-a Milorada Dodika za člana Predsjedništva BiH iz Republike Srpske i potpredsjednika te stranke Željke Cvijanović za predsjednika Srpske.

"Smatramo da su Dodik i Cvijanovićeva najbolji izbor naše koalicije. U ovom momentu Republiku Srpsku na nivou BiH može da predstavlja jedino Dodik", rekao je novinarima Selak, nakon sastanka sa potpredsjednikom SNSD-a Željkom Cvijanović. 

Cvijanovićeva je istakla da je odlična saradnja SNSD-a i SP-a, što će biti dovoljno za veliku pobjedu na predstojećim izborima. 

"Činimo koaliciju koja 20 godina uspješno funkcioniše u Republici Srpskoj. Naši razgovori se odnose i na određene aktivnosti koje ćemo sprovoditi do opštih izbora", rekla je Cvijanovićeva. 

Ona je izrazila zahvalnost što ima podršku SP-a. 

"Banjaluka je jezgro i srce naše velike pobjede na predstojećim opštim izborima. Imaćemo zajedničke nastupe sa kojih ćemo poslati dobre poruke. Zajedno smo u koalicinoj Vladi, što je dovoljno da znamo da možemo timski da nastupamo i pobijedimo“, dodala je Cvijanovićeva. 

Sastanku je prisustvovao i funkcioner SNSD-a Zoran Tegeltija. 

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина