Uživo i na ATV portalu

"Širom Srpske"- novi koncept u istom terminu

  • 01.04.2019. 08:49

"Širom Srpske", emisija koju su gledaoci Alternativne televizije rado pratili radnim danima u poslijepodnevnom terminu, od danas kreće u potpuno novom "ruhu".

U istom terminu od 16 časova, svakog radnog dana urednički trojac Nenad Knežević, Tatjana Brestovac i Vanja Vasilić zajedno sa ATV-ovim novinarima i reporterima pripremaju za gledaoce Alternativne televizije najvažnije vijesti, autentične i provjerene iz svih krajeva Republike Srpske.

Današnje izdanje posvećeno je požarima u Hercegovini, a sagovornici urednika i voditelja Nenada Kneževića su predstavnici iz MUP-a RS, Vatrogasnog saveza i Civillne zastite. ATV-ov reporter iz Hercegovine, Bojan Nosović ima i danas nove informacije sa hercegovačkih požarište gdje se već danima vatrogasci bore sa vatrenom stihijom.

Knežević će danas ugostiti i predsjednika Skupštine Grada Banjaluka, Zorana Talića, te načelnika Novog Grada koji će za gledaoce Alternativne televizije detaljnije govoriti o problemu najavljenog odlaganja radioaktivnog otpadana na lokaciji Trgovska Gora. 

Emisiju "Širom Srpske" možete pratiti u isto vrijeme, od 16 časova i na portalu atvbl.com.

Тагови: