Načelnik opštine Srebrenica

Skromno obilježavanje Dana opštine Srebrenica

  • 10.03.2021. 09:40

Načelnik opštine Srebrenica Mladen Grujičić rekao je da će sutrašnji Dan opštine biti obilježen skromno i u skladu sa epidemiološkim mjerama.

Čestitajući stanovnicima Srebrenice 11. mart - Dan opštine, Grujičić je rekao da su trenutna politička situacija i nemogućnost formiranja vlasti uticali na to da Dan opštine bude obilježen skromno.

- Zbog ponavljanja izbora i nekonstituisanja opštinske vlasti onemogućeno je donošenje skupštinske odluke i zakonsko sprovođenje procedure i izbora pojedinaca i kolektiva za dodjelu opštinskih nagrada i priznanja - naveo je Grujičić u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima.

Prema njegovim riječima, procedura predlaganja i donošenja odluke o dodjeli opštinskih nagrada i priznanja biće organizovana kada novi saziv Skupštine opštine počne sa radom i kada se steknu uslovi za dodjelu nagrada.

Grujičić je rekao da očekuje da će uskoro biti dodijeljeni sertifikati novoizabranim odbornicima i da će biti konstituisan novi saziv Skupštine opštine, te krenuti redovni rad, da će biti usvojen budžet i nastavljena realizacija započetih projekata u ovoj lokalnoj zajednici.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.