Vladimir Đukanović

Srpska iz izbora izašla jača, srpski narod pokazao izuzetnu zrelost

  • 08.10.2018. 14:21

Poslanik SNS-a u Skupštini Srbije Vladimir Đukanović ocijenio je da je narod u Republici Srpskoj, izabravši Milorada Dodika za srpskog člana Predsjedništva BiH i snage oko njega, pokazao nevjerovatnu zrelost, te da je znao da procijeni da ljude treba birati na osnovu programa i nekih djela, a ne na osnovu lične netrpeljivosti i besmislenih kampanja koje plaća Zapad.

Uz dužno poštovanje prema porodici tragično stradalog mladića Davida Dragičevića, Đukanović je rekao da se na tome ne može bazirati kampanja, što je uradila opozicija u Srpskoj. 

"To nije normalno i to je zloupotreba lične tragedije", rekao je Đukanović za Srnu. 

On je naglasio da mu je drago da su Srbi prozreli koliko je Zapad uložio para da se Milorad Dodik uruši i što jednostavno nisu uspjeli da ga uruše, već su shvatili da su upravo glasanjem za Dodika i SNSD glasali za očuvanje Republike Srpske. 

Đukanović je konstatovao da je pozicija Srpske nakon ovih izbora nesumnjivo jača i da će i dalje jačati. 

"Nesumnjivo je jača jer Dodik sada ima snažan legitimitet, a uz snažan legitimitet /predsjednika Srbije/ Aleksandra Vučića to je nešto čvrsto kao granit i mislim da je pozicija Republike Srpske daleko snažnija od pozicije Federacije BiH, koja će očigledno imati veliku krizu, ali to je već njihov problem. Srpska je jača je i to je ono što me posebno raduje", rekao je on. 

Đukanović je istakao da je posebno značajno to što je sada vlast u Sarajevu i Banjaluci ista, te da se nijedna odluka u Sarajevu neće moći donositi mimo volje srpskog naroda. 

"Verujem da će gospodin Dodik i te kako raditi uspešno i u svom maniru", rekao je Đukanović.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм