Predsjednik Ujedinjene Srpske

Nenad Stevandić pozitivan na virus korona

  • 13.01.2021. 20:44

Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić pozitivan je na virus korona.

Stevandić, koji je doktor na UKC-u Srpske, na Tviteru je objavio da je danas testiran na kovid 19 i da je test pozitivan.

"Iako moje zdravlje nužno nije javni interes i ništa ne krijem, oglašavam se zbog zlobe i lažova, ali i zbog mnogih prijatelja. Ne osjećam se loše, ali na CT snimku imam obostranu upalu pluća i započeo sam liječenje. Pozdrav za sve", napisao je Nenad Stevandić-

Обавјештење.Данас сам радио тест на ковид и позитиван је.Иако моје здравље нужно није јавни интерес и ништа не кријем,оглашавам се због злобе и лажова али и због многих пријатеља.Не осјећам се лоше али на ЦТ снимку имам обострану упалу плућа и започео сам лијечење.Поздрав за све.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм