Prnjavor 

Tomaš uručio nagrade najboljim učenicima

  • 16.08.2018. 16:42

Načelnik opštine Prnjavor Darko Tomaš uručio je danas novčane nagrade za 23 učenika generacije, nosioca Vukove diplome, kao i nagrađivana učenika osnovnih i srednjih škola sa područja ove opštine.

Tomaš je izrazio zadovoljstvo što su se okupili talentovani mladi koji predstavljaju budućnost opštine Prnjavor, ali i Republike Srpske. 

"Ovo je prilika da im se zahvalimo i čestitamo na rezultatima koje su postigli. Uvjeren sam da će oni ovako nastaviti i dalje ne samo u školovanju, već i u svim budućim životnim zadacima", rekao je Tomaš. 

Učenik generacije u Osnovnoj muzičkoj školi u Prnjavoru i Osnovnoj školi "Petar Kočić" iz Šibovske Marija Malešević rekla je da je teško istovremeno se "boriti" na dva fronta i pri tome biti uspješan, ali da je predan rad najvažniji za postizanje dobrih rezultata. 

Učenik generacije prnjavorske Gimnazije Marko Pezer rekao je da će školovanje nastaviti na studijama informatike u ruskom gradu Kazanj. 

"Tamo su već dva učenika iz Prnjavora koja su završila prvi razred, pa se nadam da ću se i ja brzo uklopiti u novoj sredini", kaže Pezer. 

Pravilnikom o nagrađivanju učenika osnovnih i srednjih škola sa područja opštine Prnjavor određena je novčana nagrada za učenika generacije osnovne škole 150 KM, za vukovca u osnovnoj školi 100 KM, te za učenika generacije u srednjoj školi 200 KM, a za vukovca u srednjoj školi 150 KM. 

Istim pravilnikom predviđene su i novčane nagrade za osvojeno prvo mjesto na republičkom, te za prvo, drugo i treće mjesto na državnom takmičenju.

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.