OO SDS-a Čelinac

Tubak: Raspušten odbor, jer smo odbili učešće na protestu "Pravda za Davida"

  • 29.06.2018. 14:56

Nezadovoljni odlukom glavnog odbora stranke o njihovoj smjeni, OO SDS-a Čelinac organizovao je pres konferenciju na kojoj su izrazili svoj protest povodom tog poteza vrha stranke.

Goran Tubak, predsjednik OO SDS Čelinac kaže da im nije jasna ova odluka te da su istom veoma nezadovoljni. 

"Ovim se šalje veoma loša slika biračima SDS-a i borićemo se svim sredstvima da se ova odluka poništi, pa čak ako treba i protestima", rekao je Tubak. 

Navodi da je jedan od mogućih razloga njihovog razrješavanja Igor Ostojić, generalni sekretar stranke koji je iz Bijeljine svoje mjesto prebavlišta prebacio u Banja Luku i koji planira da preko kompezacione liste uđe u Skupštinu te da mu smetaju jaki "igrači" u ovoj izbornoj jedinici. Upravo on je, kaže Tubak, najvjerovatnije iskonstruisao cijelu ovu priču. 

Na pres konfernciji koju je organizovao raspušteni OO SDS obratilo se više nezadovoljnih članova stranke povodom ove odluke. Jedan od njih je i Miladin Savić, koji je u stranci od samih početaka SDS-a. 

"Govedarici poručujem da komandant koji pred veliku bitku raspušta svoju komandu i vojnike - gubi bitku. Nek se zapita šta je ovim postigao", poručio je Savić.

Iz OO SDS Čelinac poručuju da je jedan od mogućih razloga njihove smjene upravo taj što su odbili poziv iz vrha stranke da budu dio protesta "Pravda za Davida". Poručuju da ne žele da budu dio iskorištavanja ljudske nesreće u političke svrhe. 
 

Тагови: