SzP: predizborno istraživanje

U prednosti kandidati saveza za pojedinačne funkcije

  • 12.09.2018. 17:00

Savez za pobjedu (SzP) saopštio je da prema istraživanju, koje je za njihove potrebe uradila agencija Demostat iz Beograda, oba kandidata ovog saveza za pojedinačne funkcije vode u odnosu na svoje protivkandidate.

U saopštenju se navodi da je podrška kandidatu SzP za predsjednika Republike Srpske Vukoti Govedarici za sedam odsto veća u odnosu na podršku kandidatu SNSD-DNS-SP Željki Cvijanović.

Iz SzP navode da kandidat saveza "Mladen Ivanić ima devet odsto prednosti u odnosu na kandidata SNSD-a Milorada Dodika u trci za člana Predsjedništva BiH iz Republike Srpske".

"U okviru istog istraživanja utvrđeno je i da su stranke koje čine aktuelni opozicioni blok u prednosti u odnosu na koaliciju okupljenu oko SNSD-a i u novom sazivu Narodne skupštine Republike Srpske će imati većinu", tvrde u SzP.

U saopštenju se dodaje da je istraživanje rađeno u periodu od 14. do 23. avgusta, na uzorku od 1.510 ispitanika.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм