U Sremskoj Mitrovici biće vakcinisano 1.000 medicinara iz Srpske

  • 17.02.2021. 12:49

U Sremskoj Mitrovici vakcinu protiv virusa korona primiće oko 1.000 medicinskih radnika iz Republike Srpske kojima će na raspolaganju biti sve vakcine koje su dostupne i građanima Srbije.

U taj grad jutros je došla prva grupa od 21 radnika koji su se dobrovoljno projavili za imunizaciju protiv virusa korona iz Specijalne bolnice za hroničnu psihijatriju Modriča.

Direktor ove bolnice Siniša Nikić rekao je da će druga grupa medicinskih i nemedicinskih radnika bolnice sutra primiti vakcine koje je Srbija donirala za zdravstvene radnike u Republici Srpskoj, prenosi Radio-televizija Vojvodine.

On je dodao je da je prevoz do Sremske Mitrovice organizovala Bolnica u skladu sa preporukama Instituta za javno zdravlje Republike Srpske.

Za medicinske radnike iz Republike Srpske koji dobiju vakcinu u Srbiji biće obezbijeđena i revakcinacija.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (Р) (12+)

    Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Емисија: На ивици терена (Р)

    Наши 'златни момци' Андреј Кнежевић и Иван Драгичевић упознаће вас са искуствима играча, њиховим циљевима, жељама, и приближити вам живот великих српских спортиста који су се већ уписали у историју највећих европских клубова.

  • 18:20 Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем

    ‘Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем’ преглед је седмице са пажљиво одабраним актуелним темама, коментарима, саговорницима и занимљивим приступом најважнијим информацијама из земље, региона и свијета.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    Серија: Љубавни залогаји (12+)