UKC RS: Četiri osobe preminule od virusa korona u Srpskoj

  • 30.04.2020. 08:10

Na Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske četiri pacijenta su preminula od posljedica infekcije virusa korona.

"Obavještavamo javnost i medije da su u protekla 24 sata u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske preminula četiri pacijenta kod kojih je potvrđeno prisustvo novog korona virusa. Riječ o dvije žene i dva muškarca", stoji u saopštenju UKC RS.

Preminula je sedamdesetdvogodišnja žena iz Banjaluke koja je imala više udruženih oboljenja. Pacijentica je liječena u Odjeljenju intenzivne njege „Covid 19“ od 15.4.2020. godine.

Druga preminula je šezdesettrogodišnja žena iz Gradiške, koja je imala više hroničnih udruženih oboljenja. Pacijentica je liječena u Odjeljenju intenzivne njege „Covid 19“ od 27.4.2020.godine.

Treći pacijent je četrdesetosmogodišnji muškarac iz Srbca koji je imao više hroničnih udruženih oboljenja. Pacijent je liječen u Odjeljenju „Covid 19“ Klinike za infektivne bolesti od 28.4.2020.godine.

Četvrti preminuli je šezdesetpetogodišnji muškarac iz Banjaluke koji je imao više hroničnih udruženih oboljenja. Pacijent je liječen u Odjeljenju intenzivne njege „Covid 19“ od 29.4.2020.godine. 
 

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм