Osmi kongres socijalista

SP: Kroz sve nedaće Srpska ostala čvrsta i stabilna FOTO

  • 08.07.2018. 12:32

Kroz sve nedaće i nedostatke, Srpska je ostala čvrsta i stabilna, poručeno je sa Osmog kongresa Socijalističke partije koji se održava u Sportskoj dvorani "Borik" u Banjaluci, a na kojem bi trebalo da bude usvojen stranački statut i politička platforma.

"Srpska i Srbija su jedno, stoje jedna uz drugu i uvijek će tako i biti", poručio je Predrag Marković, funkcioner Socijalističke partije Srbije.

Marković je dodao i da su Srbi iz Krajine dali najveći doprinos u borbi protiv fašizma.

"Najveći broj srpskih žrtava je ovdje. Lako je biti Srbin u Beogradu ili Aranđelovcu, ali ovdje je najteže i za to se zaslužuje najveće poštovanje", rekao je Marković.

Kongresu, osim rukovodstva i članstva SP-a, prisustvuju i predsjednik SNSD-a Milorad Dodik, zamjenik predsjednika DNS-a Nedeljko Čubrilović, predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić, zamjenik predsjednika i potpredsjednik Socijalističke partije Srbije Predrag Marković i Žarko Obradović. 

Lider SNSD-a, Milorad Dodik, koji takođe prisustvuje Kongresu, rekao je da računa na glasove i pristalica SP-a, jer su sve skupa gradili, kako za sebe, u trci za člana Predsjedništva BiH iz Republike Srpske, tako i za Željku Cvijanović, kandidata za predsjednika Srpske.

Тагови:
  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.