Predsjednik Vlade Srpske

Višković čestitao Dan rudara

  • 17.12.2020. 16:42

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković istakao je da je rudarstvo jedan od stubova razvoja društva i da je opredjeljenje Vlade da još više pomogne razvoj ove strateški važne oblasti.

Višković je, povodom Dana rudara - Svete mučenice Varvare, uputio čestitku rudarima i svim zaposlenim u privrednim društvima iz oblasti rudarstva.

"Želim da vam izrazim veliko poštovanje i zahvalnost na časnom obavljanju zahtjevnog rudarskog posla, koji je veoma težak i vrijedan svakog divljenja. On je uvijek bio i ostaće ponos Republike Srpske i njenih građana", poručio je Višković.

On je ukazao da se, unapređenjem uslova rada u rudarskom sektoru, na čemu će biti nastavljen rad, zajednički može doprinijeti još boljim rezultatima koji se postižu, a koji su već sada na zavidnom nivou, saopšteno je iz Biroa Vlade za odnose s javnošću.

Višković je rudarima u Srpskoj, u svoje i u ime Vlade Republike Srpske, poželio mnogo uspjeha u budućem radu, i naročito dobro zdravlje, uz tradicionalni rudarski pozdrav "Srećno".