Predsjednik Vlade Republike Srpske

Višković: Govedarica dao veliki doprinos stvaranju Srpske

  • 20.09.2019. 15:49

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković istakao je da će predsjednik Opštinskog odbora Asocijacije "Stvaraoci Srpske" Pale Milorad Govedarica, koji je preminuo u 65. godini, ostati upamćen kao iskreni rodoljub koji je dao veliki doprinos stvaranju Srpske.

"Govedarica je u najtežim trenucima stradanja bio uz svoj narod, dajući veliki doprinos stvaranju Republike", naveo je Višković u telegramu saučešća porodici Milorada Govedarice.

Predsjednik Vlade Republike Srpske istakao je da je sa tugom i žalošću primio vijest o smrti Govedarice, saopšteno je iz Biroa Vlade za odnose s javnošću.

"Iskreno saosjećajući u bolu koji vas je zadesio, u ime Vlade i svoje ime, upućujem vam izraze najdubljeg saučešća", dodao je Višković.

Milorad Govedarica, predsjednik opštinskog odbora Asocijacije "Stvaraoci Republike Srpske" Pale, preminuo je juče u 65. godini, a biće sahranjen sutra u 13.00 časova na groblju Bratat, opština Nevesinje.

Govedarica je u odbrambeno-otadžbinskom ratu bio direktor Robnih rezervi i sa te funkcije dao je snažnu logističku podršku srpskom narodu i vojsci u odbrani Republike Srpske, saopšteno je iz Asocijacije "Stvaraoci Republike Srpske".

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм