Predsjednik Vlade Republike Srpske

Višković: Zbog jednog čovjeka nema dogovora sa SDS-om

  • 19.09.2019. 11:36

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković rekao je sinoć na posebnoj sjednici NSRS da na sastanku Dodika, Šarovića i Borenovića nije došlo do dogovora zbog jednog čovjeka.

Istakao je da je SNSD ponudio da SDS izađe iz vlasti na nivou BiH, a da SNSD ne uđe u novu vlast.

"Šarović je odbio to i rekao da to neće moći, jer jedan sigurno neće pristati na to. Ako jedan neće, onda sve pada u vodu", istakao je Višković.

Bila je ponuđena i zajednička saradnja u Sarajevu.

"I to je odbijeno. Bio je dogovor da nastavimo kontakte i da ne obavještavamo javnost, a odmah nakon sastanka informacije su se pojavile u medijima", izjavio je je Višković.

  • 17:00 Серија: Насљедници (Р) (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота.

  • 17:50 Емисија: На ивици терена (Р)

    Наши 'златни момци' Андреј Кнежевић и Иван Драгичевић упознаће вас са искуствима играча, њиховим циљевима, жељама, и приближити вам живот великих српских спортиста који су се већ уписали у историју највећих европских клубова.

  • 18:20 Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем

    ‘Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем’ преглед је седмице са пажљиво одабраним актуелним темама, коментарима, саговорницима и занимљивим приступом најважнијим информацијама из земље, региона и свијета.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    Серија: Љубавни залогаји (12+)