Premijer obavještava minisrte

Počela sjednica Vlada RS o promjenama u njenom sastavu

  • 22.10.2018. 13:00

Premijer Republike Srpske Željka Cvijanović danas će na sjednici Vlade obavijestiti ministre o promjeni u sastavu Vlade, najavljeno je iz Biroa Vlade za odnose s javnošću.

Kako javlja reporter ATV-a, sjednica Vlade je počela. Sjednici ne prisustvuje Dane Malešević, ministar prosvjete i kulture , koji bi danas trebalo da bude smijenjen. Ostali DNS-ovi ministri, javlja reporter ATV-a, prisustvuju sjednici Vlade.

Na dnevnom redu sjednice je i informacija o projektu "Remont i modernizacija željezničke dionice Šamac-Doboj-Rječica /granica Republike Srpske/FBiH/" na Koridoru "Pet ce" kroz Republiku Srpsku. 

Pred ministrima će se naći i informacija o sprovođenju kampanje "Jačanje medijske pismenosti kod djece u Republici Srpskoj", kao i informacija o projektu integrisanog razvoja koridora rijeka Save i Drine. 

Dnevnim redom je predviđeno i razmatranje informacije o stanju na tržištu hartija od vrijednosti, radu i poslovanju Komisije za hartije od vrijednosti Republike Srpske za prvo polugodište 2018. godine. 

 

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм