Naredba MUP-a

Zabrana prevoza eksplozivnih materija tokom praznika

 • 03.01.2020.14:02

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač izdao je naredbu o zabrani prevoza eksplozivnih materija u drumskom saobraćaju na teritoriji Srpske na Badnji dan, Božić i Dan Republike.

Prevoz eksplozivnih materija u drumskom saobraćaju na području Republike Srpske biće zabranjen od ponedjeljka, 6. januara, od 12.00 časova do utorka, 7. januara, do 24.00 časa, te u četvrtak, 9. januara, od 00.00 do 24.00 časa.

"Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske, policijske uprave i policijske stanice za navedene dane neće izdavati odobrenja za prevoz eksplozivnih materija. Od zabrane je izuzet prevoz pirotehničkih sredstava za izvođenje najavljenih vatrometa", saopšteno je iz MUP-a Srpske.

U saopštenju je navedeno da će, s ciljem bezbjednosti učesnika proslave Dana Republike Srpske - 9. januara, na području Banjaluke od 7.00 do 19.00 časova biti zabranjen saobraćaj za teretna vozila iznad 3,5 tone ukupne mase svim ulicama izuzev Bulevara vojvode Stepe Stepanovića, Bulevara vojvode Petra Bojovića, Bulevara srpske vojske, te ulica Knjaza Miloša, Branka Popovića, Manjačkih ustanika, Omladinske i Krajiških brigada.

"Zabrana se ne odnosi na teretna vozila javnih i komunalnih službi i vozila koja će biti angažovana u aktivnostima povodom obilježavanja svečanosti", naveli su iz MUP-a. 

 • 08:00 Serija: Dugo sam te čekao (R)

  Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca koji su neočekivano ušli jedni u druge, Kadir, biznismen koji je za sebe izgradio život daleko od porodice.

 • 08:50 Centar dana (R)

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 10:15 Teletrgovina

  Teletrgovina

 • 10:30 Vojvođanska kuhinjica

  Uživajte u kulinarskim minutima na našem programu. Kuhajte sa ATV-om!

 • 10:55 Teletrgovina

  Teletrgovina

 • 11:10 Serija: Kolo sreće

  Ne propustite priču o domaćici iz malog mjesta kojoj se život potpuno mijenja kada dobije sedmicu na lotou.