Ivan del Vekio kod Dodika

Zalagnje za poštovanje Dejtonskog sporazuma 

  • 14.11.2018. 14:00

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik istakao je u razgovoru sa ambasadorom Hrvatske u BiH Ivanom del Vekijem da će se i dalje zalagati za dosljedno poštovanje Dejtonskog mirovnog sporazuma i vraćanje suvereniteta narodima u BiH.

Na sastanku u Banjaluci Dodik i Del Vekio su se osvrnuli na nedavne opšte izbore u BiH, a hrvatski ambasador čestitao je Dodiku pobjedu za srpskog člana Predsjedništva BiH, saopšteno je iz kabineta predsjednika Srpske. 

Dodik je izrazio očekivanja da će u najskorije vrijeme u Republici Srpskoj biti konstituisana vlast u skladu sa izbornim rezultatima, kao i nadu da će što prije biti formirana i vlast u zajedničkim institucijama BiH.  

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм