GO će zauzeti stav o saradnji sa SNSD-om

Govedarica: Nije bilo riječi o mojoj smjeni, ponudiću ostavku Skupštini SDS-a

  • 17.10.2018. 16:41

Predsjednik SDS-a Vukota Govedarica izjavio u Banjaluci da na sjednici Predsjedništva ove stranke nije bilo riječi o njegovoj smjeni, ali da će Skupštini SDS-a ponuditi ostavku, odnosno organu koji ga je i birao.

 Zadovoljan sam jer je Predsjedništvo pokazalo odgovornost u utvrdilo jedinstvene stavove. Bez obzira koliko smo imali najave o podjeljenosti u stranci, danas imamo jedinstvene stavove. Daje se podrška u svim aktivnostima u cilju utvrđivanja istine šta se desilo na izborima, i nastavljamo sve aktivnosti koje smo počeli u tom smijeru. Čekaćemo rezultate CIK-a i uložićemo prigovore", rekao je Vukota Govedarica, nakon sjednice.

Dodao je da će o eventualnoj saradnji sa SNSD-om odlučivati Glavni odbor stranke.

Govedarica je novinarima rekao da nije zadovoljan izbornim rezultatom za Narodnu skupštinu Republike Srpske, ali da SDS ima dovoljno snage da vodi politiku u sopstvenom, ali i u interesu Srpske. 

Iz SDS-a je ranije saopšteno da će sjednica biti održana u prostorijama Gradskog odbora stranke.

Sjednicu su stigli Vukota Govedarica, predsjednik SDS-a, kao i članovi Predsjedništva  Mirko Šarović, Aleksandra Pandurević, Mićo Mićić, Milovan Bjelica, Dragan Mektić i Mladen Bosić. 

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм