Potvrdio za ATV

Zlatan Klokić pozitivan na virus korona

 • 17.03.2020.22:26

U Republici Srpskoj potvrđeno je još sedam slučajeva virusa korona saopšteno je iz Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite.

Jedan od pozitivnih na virus korona je i ministar za evropske integracije i međunarodnu saradnju Republike Srpske Zlatan Klokić, potvrdio je Klokić za ATV.        

"Javljeno mi je danas da sam pozitivan na korona virus. Nalazim se u kućnoj izolaciji i dobro se osjećam, bez ikakvih simptoma i bez povišene temperatuje i bez kašlja", rekao je Klokić za ATV.

"Rečeno mi je da budem u kontaktu sa dežurnom epidemiološkom službom i da obavijestim sve kontakte sa kojima sam ja imao komunikaciju i bilo kakav dodir što sam i učinio", rekao je Klokić.

Po proceduri kako saznajemo i ostali članovi Vlade Republike Srpske biće testirani.

Vlada je bila transparentna kada je u pitanju zaraza ministra Klokića, i nakon prvih obavljenih testova saopštila je njegovo zdravstveno stanje.    

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Narod priča

  Putujemo našom zemljom, obilazimo naša ognjišta koja čuvaju priče o našim djedovima i pradjedovima. Tražimo lica, ljude one neobično obične ljudske priče.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

 • 19:40 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:42 Sport

  Pregled najvažnijih dnevnih sportskih dešavanja i informacija iz zemlje, regiona i svijeta.